Akorda Onderwijsdienstverlening heeft zich door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van dienstverlening in het onderwijs administratie onderwijsbureau
Akorda Onderwijsdienstverlening, voorheen administratiekantoor of onderwijsbureau DCO Zwolle, heeft zich door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van dienstverlening in het onderwijs.
Naast het onderwijs heeft Akorda een aantal jaren ervaring met de kinderopvang. We begeleiden onze klanten hierin vanaf het opzetten van een kinderopvang (-administratie) tot en met het uitvoeren van de administratie.

Wij bieden onze klanten continuïteit en kwaliteit en nemen u een zorg uit handen. Onze medewerkers ondersteunen op deskundige wijze de bij ons aangesloten scholen en besturen op het gebied van de financiële administratie (FA), de personeels- en salarisadministratie (PSA), HRM, Payroll en advisering/ondersteuning bij juridische procedures.

Het is mogelijk dat wij naar u toekomen, zowel incidenteel (bijvoorbeeld voor het geven van cursussen) als structureel (bijvoorbeeld voor ondersteuning van uw stafbureau). Ons automatiseringsconcept is op dusdanige wijze ontwikkeld dat u online gebruik kunt maken van managementrapportages, het inzien van onze systemen en de salarisspecificaties, aanleveren van mutaties en alle andere voorkomende wijzigingen. Salaris en bijkomende vergoedingen worden tijdig, volledig en correct uitbetaald.

Doordat wij een platte organisatie zijn en geen winstoogmerk hebben kunnen wij u onze onderwijs diensten tegen een zeer gunstig tarief aanbieden.